Despre noi

Suntem o echipa tanara ce ne place sa fim profesionisti in tot ceea ce facem.
Respectam clientul si il indrumam spre cele mai ieftine solutii fara a cere alti bani in plus.
Nu detinem adevarul absolut, dar ceea ce facem da roade de fiecare data si avem mereu clienti multumiti.
 

Detii un site? Nimic mai simplu te inregistrezi la noi si beneficiezi gratuit de vizite catre propriu site. Sistemul e destul de simplu : dumneavoastra vizitati siturile celorlalti membri si la randul dumneavoastra ve-ti primi vizite catre siteul ce l-ati pus in sistem.


 

  

Web Design

Oferim servicii de web design la cel mai inalt nivel atat pentru pagini personale cat si ideei de afaceri. Indiferent ca situl tau ti se pare prea simplu sau prea complex noi ne putem ocupa in locul tau contra cost. Nu trebuie decat sa ne dai toate detalii de cum vrei sa arate situl si ti se va face o oferta apoi daca totul este in regula un contract cu privire la proiect.

  

Optimizare SEO

Nu este simplu pentru nici un site abia nou "nascut" sa se afirme pintre giganti si deja consacrati. Dar totusi Google, Yahoo, Bing cat si alte motoare de cautare ofera acesta posibilitate tuturor de a avansa prin mijloace corecte in top pe prima pagina. Intreaba de serviciile de optimizare si vei primi ceea mai bun pret in raport cuvant cheie-competitie.

  

Pachete Trafic

Orice site are nevoie de trafic pentru a se face cunoscut, a avea o indexare cat mai buna de catre principalele motoare de cautare. Indiferent ca te gandesti poate la marketing sau la vandut reclama pe propriu tau site noi iti putem oferi solutii de pachete de trafic. Ne gasiti cu oferte la comanda online.