Design Web

Realizam site-uri de prezentare, magazine online, forumuri, bloguri, site-uri de anunturi.
Apetitul Dumneavoastra pentru originalitate ne motiveaza sa mergem la urmatorul nivel de concept si creatie in domeniul Web Design. Aici veti gasi servicii inteligente de webdesign care va vor atrage mai multi clienti asupra produselor vandute de Dumneaoastra.
Pentru toate site-urile create de noi, garantam incarcare rapida, pagini perfect functionale si uptime 99.9%.
 

Pachetele pe care noi le furnizam, cuprind de la servicii pentru proiecte premium pana la servicii de rebranding, custom design si productie de imagine, toate fiind la preturi imbatabile.


 

  

Site de prezentare

Website-ul de prezentare este cea mai des utilizată formă de comunicare a informaţiilor specifice unei firme pe internet către potenţialii clienţi.
Realizam site-uri de prezentare pentru persoane fizice si juridice, la cele mai mici preturi. De asemenea, modificam site-uri existente.
Un site de prezentare conţine informaţiile relevante despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalităţi de contact şi alte date specifice. El este practic o carte de vizită completă, disponila oricand pe internet.

  

Magazin Online

Realizam magazine online la cheie. Cu platforma web modulara oferita de noi este foarte simplu sa vinzi pe internet.
Clientul studiaza si compara produsele si preturile, adauga produsele in cosul de cumparaturi, alege adresa de livrare si/sau facturare, metoda de livrare(curier sau ridicare de la magazin) si cea de plata(ordin de plata sau ramburs) si primeste email automat cu comanda sa precum si ori de cate ori starea comenzii se schimba(plata acceptata, produs ridicat de curier, etc).
Panoul de administrare este foarte simplu(nu necesita sa ai cunostinte de webdesign sau programare) Poti creea singur categorii de produse/servicii, sa adaugi produse cu descriere,preturi si poze, sa adaugi producatori, sa adaugi promotii, modifici texte, etc.

  

Blog, forum, site de anunturi

Creare site de anunturi construit pe un CMS (Content Management System) custom, dezvoltat de echipa noastra. Va beneficia de o administrare generala, din care se vor putea modifica atat datele generale ale site-ului (contact, texte utile etc), cat si continutul paginilor de interior (categoriile anunturilor, formularele de trimitere a anunturilor si altele).
Creare forum - Vrei sa administrezi un forum? Vrei sa lansezi dezbateri pe temele care te intereseaza? Vrei sa fac parte dintr-o comunitate cu care impartasesti aceleasi pareri? Atunci ai nevoie de un forum - noi va putem ajuta.
Creare blog personal - acum aveti ocazia sa va publicati ideile, opiniile si aventurile in cadrul propriului blog.